Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Μιλώντας για αισιοδοξία

Γεια netgirls! <3 Μεγάλο Σάββατο σήμερα, σε κάποιες ώρες γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού! Αυτό το γεγονός μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά! :)

Όμως, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς υπάρχουν αρκετές φορές που νιώθουμε ότι δεν μπορούμε άλλο και πως δεν έχουμε καθόλου κουράγιο. Είμαστε γεμάτες άγχος για το τι θα πουν οι γύρω μας ή για τους βαθμούς κτλ. Πρέπει να προσπερνάμε ότι άσχημο μας συμβαίνει και να είμαστε χαρούμενες για να προχωρήσουμε μπροστά! Πώς; Σας έχω κάποιες συμβουλές παρακάτω.

- Να ασχολείστε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενες και σταματήστε αυτά που σας προκαλούν μεγάλη λύπη και άγχος (όχι το σχολείο! :ρ)

- Να βλέπετε όσο πιο λίγη τηλεόραση μπορείτε.

- Όταν αισθάνεστε στα κάτω σας πάρτε 10 βαθιές ανάσες, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και χαμογελάστε!

- Κάντε καλές πράξεις! Το χαρούμενο βλέμμα των άλλων ανθρώπων, γεμάτο ευγνωμοσύνη πιστεύω μας προκαλεί όμορφα συναισθήματα.

- Φτιάξτε ένα δικό σας αισιόδοξο μότο. (το δικό μου είναι: Η ευτυχία βρίσκεται μπροστά!)

- Extra idea: Να έχετε δύο σακουλάκια με διαφορετικό χρώμα (ένα χαρούμενο π.χ. άσπρο και ένα σκούρο π.χ. μαύρο). Να γράψετε σε πολλά χαρτάκια όμορφα και άσχημα πράγματα που σας συνέβησαν και χωρίστε τα αναλόγως στα δύο σακουλάκια. Κάθε εβδομάδα ή μήνα, να αδειάζετε το σκουρόχρωμο σακουλάκι με τις αρνητικές σκέψεις. Όταν νιώθετε άσχημα, να ανοίγετε το σακουλάκι με τις όμορφες στιγμές! ;)

Αυτά από εμένα! Να θυμάστε ότι η ζωή θέλει χαρά και όχι κατσουφιά!

Φιλάκια πολλά,
smileevelina00 <3




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

  1. Το άρθρο σου ήταν απλά φανταστικό. Αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Η creamgirl και οι άλλες writer με τις οποίες δημιουργήσατε αυτό το blog γιατί δεν γράφουν;

    Υ.Γ. Ρίξε μια ματιά στο blog μου teengirlsworld-for-ever.blogspot.com και προσπάθησε να γίνεις μέλος αν μπορείς!

    Να έχεις μια όμορφη μέρα!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευα μου ♥ Ειμαι η cremgirl και θελω να σου πω πως εχω ηδη γραψει καποια αρθρα ♥ απλα αυτες της μερες ημουν παρα πολυ πιεσμενη λογω εξετασεω γαλλικων-αγγλικων κτλ♥ Τωρα που τα πραγματα χαλαρωσαν μπορω να απολαυσω ξανα το blog ♥ Φιλακια πολλα και ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML