Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Βραδινά outfits με all-stars! ♥

Γεια σας netgrils! Καλό μήνα!!! Τι κάνετε; Εγώ βλέπω με αγωνία το Dancing with the stars! :D Τέλος πάντων, έβλεπα τις αναζητήσεις που κάνετε στο blog και είδα μια πολύ ωραία ιδέα. Όπως βλέπετε και στον τίτλο, σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνω ρούχα για τη βραδινή σας έξοδο με τα αγαπημένα μας all-stars! ♥


Ιδέα 1: Τα μαύρα σταράκια είναι τα πιο ταιριαστά για βράδυ. Διαλέξτε μια κομψή μπλούζα ( ή και πουκάμισο ) σε άσρπο χρώμα με ένα μαύρο παντελόνι ( ή και κολάν! ). :)

Ιδέα 2: Αν θέλετε να βάλετε λίγο πιο "εκεντρικά" all-stars με χρώμα και σχέδιο, πάλι προτιμήστε το συνδυασμό άσπρο-μαύρο και αν θέλετε βάλτε τζιν! Επειδή μια μπλούζα με ένα τζιν και τα παπούτσια σας είναι λίγο απλό, αν θέλετε βάλτε ένα δερμάτινο rock σακάκι! ;)

Ιδέα 3: Και τέλος, με πιο χαριτωμένου χρώματος all-stars, τι πιο χαριστωμένο και ανοιξιάτικο από μια μαύρη σαλοπέτα και μια ασπρη μπλούζα! Δεν είναι και πολύ βραδυνό αλλά μπορείτε να ροκάρετε με αξεσουάρ! ;)

* Όσο για τα μαλλιά, ταιριάζουν πάρα πολλά χτενίσματα αλλά διάλεξα ένα απλό λίγο αυστηρό μπαλετικό κοτσάκι! ♥

Αυτά από μένα!
Πολλά φιλιά!
smileevelina00

INFO:



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

6 σχόλια:

  1. Αγαπάω τα all-star(άκια).... Όλα τα χρώματα & όλα τα σχέδια!!! Πολύ ωραίες οι ιδέες σου. Αν & συμπαθώ πιο πολύ την κοτσίδα από τον κότσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML