Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ιδέες για εύκολη γυμναστική! <3

Γεια σας netgirls!! Πώς περνάτε τις διακοπές σας; Ελπίζω καλά ^_^ Σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα, η Ανάσταση του Χριστού! Οπότε τελειώνει και η νηστεία. Την Κυριακή του Πάσχα όσο να 'ναι θα τσιμπολογήσουμε και κάτι παραπάνω μαζί με το αρνάκι! :ρ Τη Λαμπροεβδομάδα λοιπόν, μπορούμε να μπούμε σε πρόγραμμα γυμναστικής και καλού lifestyle για να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι από τώρα. Για όσες δεν είναι και μεγάλες fan της γυμναστικής, σας λέω κάποιες στιγμές που μπορείτε να αθληθείτε χωρίς να το καταλάβετε!
ΠΡΩΙ:
- Μόλις ξυπνήσετε κάντε μερικά τεντώματα μέχρι να ξεπιαστείτε (διατάσεις χεριών-ποδιών-κεφαλιού-μέσης)
- Αν αισθάνεστε  ξεκούραστες και αντέχετε, κάντε και 10 κοιλιακούς.
- Μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ/φούρνο/περίπτερο (με τα πόδια εννοείται); Σε τέτοιου είδους ερωτήσεις απαντάμε ναι επειδή: γυμναζόμαστε και κερδίζουμε επιβράβευση!
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
- Αν έχετε σκυλάκι πηγαίνετέ το βόλτα όσο πιο συχνά μπορείτε!
- Βόλτα με το ποδήλατο; Γιατί όχι! Πηγαίνετε με τις φίλες σας για να μη βαριέστε!
- Στα ψηλά κτήρια αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το ασανσέρ! Μια χαρά σκαλιά υπάρχουν!
- Βαριέστε πολύ και δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να μπείτε στο facebook. Λάθος! Πάρτε το κινητό σας, τα ακουστικά σας, το κουράγιο σας, φορέστε φόρμες και βγείτε στο κοντινότερο πάρκο για τρέξιμο ή έστω περπάτημα!
- Η πιο εύκολη λύση: shopping! Δεν χρειάζεται βέβαια να αδειάσετε όλα τα μαγαζιά, αλλά να χαζέψετε λίγο τα καινούρια ρούχα ή οτιδήποτε άλλο! Δεν το καταλαβαίνετε αλλά γυμνάζεστε περπατώντας!
ΒΡΑΔΥ:
- Πριν κοιμηθείτε, κάντε κάποιες ασκήσεις όπως πους-απς, κοιλιακούς κτλ (o,τι αντέχετε!) και μετά διατάσεις.
Extra tip: Δύο ασκήσεις που δεν χρειάζεται να κινείστε καθόλου (είναι όμως πολύ κουραστικες), είναι: 1) Να κάθεστε σε θέση όπως στην παρακάτω εικόνα για όσο μπορείτε. Μίνιμουμ 30 δευτερόλεπτα έτσι;! Γυμνάζεται όλο το σώμα! 2) Να κάθεστε όπως σε μια καρέκλα, με κολλημένη την πλάτη και τα χέρια στον τοίχο για όσο μπορείτε! Μόνο που δεν θα κάθεστε σε καρέκλα!
Αυτά από εμένα κορίτσια τα λέμε στο επόμενό μου άρθρο!
smileevelina00 <3



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

  1. Τέλειο άρθρο Εβελίνα μου, όλες μας πάνω-κάτω χρειαζόμαστε μια ψιλογυμναστική τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι! Με τι σώμα θα φορέσουμε το μίνι σορτσάκι; Just kidding, συνέχισε τα υπέροχα posts σου! ♡

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML