Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Προσέχουμε τι λέμε!

Γεια σας netgirls! Όπως καταλάβατε από τον τίτλο, θα σας μιλήσω λίγο για τους χαρακτηρισμούς που δίνουν κάποια άτομα και το πώς μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου.

Πιστεύω ότι όλες ξέρουμε το bulling. Κάποια άτομα με αδύναμους χαρακτήρες, προσπαθούν να φανούν δυνατοί και σημαντικοί μειώνοντας τους άλλους. Αυτό δεν είναι καθόλου ωραίο. Σκεφτείτε τις συνέπειες που θα έχει η φράση " Είσαι φυτό/ χοντρή/ κλαψιάρα" σε κάποια άτομα.

Όμως τέτοιες φράσεις καμιά φορά μας ξεφεύγουν κι εμάς σε τσακωμό. Λοιπόν, πρέπει σε τέτοιες στιγμές αδυναμίας να μη λέμε πράγματα που θα μας πλήγωναν.

Κάποιοι άνθρωποι πληγώνονται τόσο πολύ από το bulling, που μπορεί να οδηγηθούν  σε αυτοκτονία. Άλλοι προσπαθούν να γίνουν "καλύτεροι" αλλάζοντας τον ίδιο τους τον εαυτό και κάνοντας κακό.

Θέλω να καταλήξω στο ότι δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε τέτοια πράγματα και να μην αλλάζουμε τον εαυτό μας για κάποιους ανώριμους ανθρώπους. Επίσης, δεν πρέπει να φερόμαστε σαν bullies για να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι να ξεχωρίσουμε.

Τα λέμε στο επόμενο άρθρο μου!
smileevelina00 <3




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 σχόλια:

  1. Εχετε δικιο. Τωρα τελευταια οι φιλες μου με κανουν να αγχονομαι αρκετα με διαφορα θεματα. Το ξερω αυτο δεν ειναι ακριβος bulling. Κατα τα αλλα ομως, με μπλεκουν σε αλλα δικα τους θεματα και ετσι φαινεται πως ειμαι εγω η κακια και ετσι χανω την επικοινωνία με μερικους ανθρωπους που τους εκτιμω πραγματικα. Δηλαδη με μειωνουν... :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ... σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μίλα τους ξεκάθαρα γι' αυτό. Αν είναι πραγματικές φίλες θα νιώσουν άσχημα και θα σε εκτιμούν περισσότερο. Αν είναι οι γνωστές φίλες-φίδια τότε άρχισε να κάνεις παρέα με άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα και άρχισε να απομακρύνεσαι απ'οτι σε πληγώνει. Ναι, μπορεί να είναι άσχημο να τελειώνει μια φιλία. Όμως δεν είναι καλύτερο να συνεχίσεις να υποφέρεις! ;)

    smileevelina00

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML