Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Σχολική χρονιά 2013-2014! ~Εμφάνιση~

Γεια σας netgirls! ♥ Καλό μήνα! Λοιπόν, μόλις μπήκε το φθινόπωρο αν και ο καιρός είναι εντελώς καλοκαιρινός! ;) Επίσης σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και θα αρχίσουμε πάλι τα διαβάσματα...
Στο σημερινό μου άρθρο θα σας δώσω συμβουλές για την εμφάνισή σας την πρώτη μέρα του σχολείου!

Ρούχα: 

♥Το παραπάνω συνολάκι είναι casual στιλ και κατά τη γνώμη μου αρκετά απλό και επίσημο μαζί. Η κλασική άσπρη μπλούζα με το τζιν είναι ένας συνδυασμός που λύνει τα χέρια πολλών κοριτσιών. Το γιατί είναι αυτονόητο καθώς με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μπορεί να μεταμορφωθεί από αθλητικό συνολάκι μέχρι επίσημο.

♥Εδώ πρόσθεσα ένα καρό πουκάμισο που δίνει ένα τόνο ας πούμε πιο επίσημο. Αν αυτή τη μέρα κάνει πολλή ζέστη μπορείτε να βάλετε ένα αμάνικο τζιν ζακετάκι.

♥Επίσης, για να μη μείνει σκέτη η μπλούζα έβαλα ένα απλό μακρύ κολιέ. Η επιλογή του πόσο απλά θα είναι τα αξεσουάρ, εξαρτάται από εσάς αρκεί να "συμφωνούν" με τα υπόλοιπα ρούχα.

♥Για παπούτσια επέλεξα τα κλασικά μαύρα all-stars που ταιριάζουν με τα πάντα. Εσείς μπορείτε να βάλετε μπαλαρίνες ή πέδιλα αν θέλετε πιο επίσημο συνολάκι για τον αγιασμό!


Μαλλιά:

♥Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξετε τα μαλλιά σας για το σχολείο. Πρώτον, η απλούστατη αλογοουρά είναι ένα κλασικό και εύκολο χτένισμα. Για μια εμφφάνιση πιο girly μπορέιτε να βάλετε μια στέκα με φιόγκο όπως στην παραπάνω εικόνα.

♥Δεύτερον, ένα άλλο απλούστατο χτένισμα είναι ο μπαλετικός κότσος για ένα πιο σοφιστικέ ύφος.

♥Επίσης μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας μια απλή πλεξούδα ή "ψαροκόκκαλο"(fishtale braid). Τον τρόπο για την πλεξούδα ψαροκόκκαλο σας τον δείχνω στην παραπάνω εικόνα.

♥Τέλος, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να βάλετε μια στέκα, μια κορδέλα ή ένα-δύο τσιμπιδάκια!

Νύχια:
Δε θα σας πρότεινα να βάψετε τα νύχια σας στο σχολείο, αλλά αν θέλετε προτιμήστε ένα γαλλικό μανικιούρ ή απαλά χρώματα που δεν κάνουν μπαμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Ότι και να φορέσετε μην το παρακάνετε! Για παράδειγμα άμα πάτε με νύχια και μακιγιάζ έντονα, φόρεμα-σταρ του χόλιγουντ και εκκεντρικά αξεσουάρ δεν νομίζω να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση! Να θυμάστε αυτά τα δύο: Το σχολείο δεν είναι πασαρέλα και να είστε ο εαυτός σας!

*Για περισσότερα συνολάκια για την πρώτη μέρα του σχολείου από εμένα την creamgirl και την famousgirl2000 τσεκάρετε το βιντεάκι μας: http://www.youtube.com/watch?v=08WBBptrYbc

Καλό φθινόπωρο! ;)
smileevelina00♥



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML