Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κιλά: ένα θέμα που μας απασχολεί....

Γεια σας netgirls! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θέμα που λίγο πολύ μας απασχολεί όλες. Αυτό είναι το βάρος μας.

Καταρχάς, να πω ότι κανείς δεν είναι τέλειος! Οπότε δεν χρειάζεται να ανυσηχούμε για τα πάντα! Η ζωή δεν μπορεί να είναι όλο ''ωχ! με κοίταξε τι θα νομίζει για μένα!'' και ηττοπάθειες!

♥Αν όντως έχετε κάποια κιλά παραπάνω και έχετε πάρει απόφαση να αδυνατίσετε καλύτερα θα ήταν να πάτε σε έναν ειδικό διαιτολόγο για να σας δώσει σωστές συμβουλές για το τι θα τρώτε και πως θα αθλείστε. Επίσης θα σας πει και μέχρι πόσα κιλά πρέπει να χάσετε. Γιατί μπορεί να καταλήξετε ακριβώς το αντίθετο απ' ότι θέλετε: ένα μάτσο κόκκαλα.

♥Αν όμως δεν έχετε χρήματα για διαιτολόγους προσπαθήστε να τρώτε υγιεινά. Και μην αρχίσετε την απεργεία πείνας! Όταν λέμε υγιεινά εννοούμε:

☺Μην παραλείπετε τα γεύματα, ειδικά το πρωινό! Αν γυρίσετε από το σχολείο με άδεια την κοιλιά σας θα φάτε ότι βρείτε μπροστά σας!
☺Για γλυκάκι προτιμήστε ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας ή ακόμα καλύτερα ένα φρούτο!
☺Κάθε μέρα πρέπει να τρώτε τουλάχιστον δύο φρούτα!
☺Κόψτε τα πατατάκια, τα γαριδάκια, τα σοκολατάκια κ.ά. Ζητήστε και από την οικογένειά σας βοήθεια. Δηλαδή πείτε τους να μην τρώνε "τις απαγορευμένες" τροφές μπροστά σας ή καλύτερα να μην υπάρχουν καν στο σπίτι. Έτσι σε μια περίπτωση αδυναμίας όταν ανοίξετε το ψυγείο να βρείτε κάτι υγιεινό!
☺Και στα πάρτι; Στα πάρτι θα πηγαίνετε και θα τρώτε αλλά με μέτρο! Π.χ. Πάρτε ένα τυροπιτάκι, ένα λουκανικοπιτάκι, ένα πιτσάκι και μετά φάτε μια χαρά τούρτα! ( Ένα κομμάτι ε;)

♥Επίσης, μην χάνετε ευκαιρία για κίνηση! Τώρα που άρχισαν τα σχολεία, νομίζετε ότι είναι δύσκολο, αλλα δεν είναι! Πάτε βόλτα το σκυλάκι σας (αν έχετε), πηγαίνετε με τα πόδια στο σχολείο, στο φροντηστήριο κ.τ.λ. Στη βόλτα με τις φίλες σας περπατήστε λίγο αντί να κάθεστε στην καφετέρια με μια βόμβα θερμίδων στα χέρια!

Και κάτι τελευταίο! Μην δίνετε υπερβολική σημασία στην εμφάνιση! Εσείς όταν βλέπετε έναν/μία άγνωστο/η στο δρόμο τον εξετάζετε με κάθε λεπτομέρεια;



Φιλάκιαα xxx!
smileevelina00 ♥



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML