Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

DIY| Πίσω στο σχολείο με θετικές σκέψεις! ✿

Γεια σας netgirls!! ♥ Ζητώ συγνώμη που δεν δημοσίευσα κανένα άρθρο αυτόν τον καιρό, προσπάθησα να ανεβάσω ένα άλλο DIY πριν λίγες μέρες μεσω του κινητού μου και δεν μπορούσε να δημοσιευτεί! :( Προσπαθούσα συνέχεια να το αναρτήσω και από το κινητό μου και από τον υπολογιστή και κατάλαβα ότι χάθηκε. Τέλως πάντων, είμαι εδώ σήμερα με καινούριο DIY και υπόσχομαι ότι μέσα σε αυτές τις μέρες θα ξαναγράψω το προηγούμενο άρθρο! ;)

Η σημερινή μας κατασκευή λοιπόν, έχει να κάνει με το σχολείο που θέλουμε δε θέλουμε θα έρθει σε λιγότερο από ένα μήνα! Αλήθεια πώς αισθάνεστε για τη νέα σχολική χρονιά; Εγώ χμμ, μάλλον έχω ανάμεικτα συναισθήματα! :Ρ Γυρίζοντας στο θέμα μας, σήμερα θα φτιάξουμε τετράδια (και όχι μονο) που πάνε τη διάθεσή μας για το σχολείο στα ύψη!

Θα χρειαστείτε: 
► Σκέτα τετράδια (κατά προτίμηση με χαρτονένιο εξώφυλλο)
► Αυτοκόλλητα
► Περιοδικά που δεν χρειάζεστε
► Χαρτόνια (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ!)
► Μαρκαδόρους στα χρώματα που θέλετε (προτείνω μαύρο)
► Ένα μολύβι
► Κόλλα
► Ψαλίδι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε τα τετράδιά σας!
  1. Μπορείτε να ζωγραφίσετε! Ψάξτε στο ίντερνετ σχέδια και εμπνευστικές εκφράσεις για τη ζωή. Αφού βρείτε αυτά που σας εμπνέουν, σχεδιάστε πολύ απαλά με ένα μολύβι αυτά που θέλετε πάνω στο τετράδιο. Τέλος, πατήστε πάνω στο σχέδιο και στη φράση με μαρκαδόρο! Έτοιμο!
  2. Μια άλλη ιδέα είναι να κόψετε εικόνες που σας αρέσουν από περιοδικά! Ή και να εκτυπώσετε φωτογραφίες με θετικό μήνυμα. Ύστερα κολλήστε τες με όποια σειρά θέλετε! ;) 
  3. Επίσης μπορείτε να κολλήσετε ωραία αυτοκόλλητα στο τετράδιό σας!
Extra tip 1: Αν δεν σας αρέσει το χρώμα του τετραδίου σας ή έχει λογότυπα εταιρίας κτλ, κολλήστε ένα χαρτόνι στο αγαπημένο σας χρώμα. Άμα θέλετε βάλτε και χαρτόνι με σχέδια!
Extra tip 2: Αυτές οι διακοσμητικές ιδέες δεν είναι μόνο για τετραδια. Μπορείτε να διακοσμήσετε και το δωμάτιό σας!



    




Αυτά από μένα! See you soon! ♥
smileevelina00



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML