Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

DIY| Choker κολιέ + Χαριτωμένοι σελιδοδείκτες ♥

Γεια σας netgirls!! Καλό μήνα! Έφτασε ο Αύγουστος λοιπόν και συνειδητοποίησα ότι σε περίπου ένα μήνα ξεκινούν τα σχολεία. Όχι ότι τελείωσαν οι διακοπές μας βέβαια! ;) Λοιπόν, επειδή δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου σήμερα θα σας δείξω δύο πανεύκολα DIY που χρησιμεύουν και τώρα αλλά και στο σχολείο!

Θα μου πείτε τι χρησιμεύει το choker κολιέ στο σχολείο. Κι όμως τα choker κολιέ είναι η εύκολη λύση για αξεσουάρ στο σχολείο. Είναι διακριτικά, χαριτωμένα και το καλύτερο; Μπορούμε να τα φτιάξουμε στο πι και φι! 

Θα χρειαστείτε:
- δερμάτινη ή απλά χοντρή κλωστή
- κρίκους για κοσμήματα
- πένσα
- ψαλίδι
- ένα charm ή μία χάντρα (εγώ διάλεξα ένα διαφανές-μαύρο αστεράκι)
- κουμπώματα για κοσμήματα

Πώς να το φτιάξετε:
- Περάστε την κλωστή γύρω από το λαιμό σας έτσι ώστε να μην είναι πολύ χαλαρό σαν τα μακριά κολιέ ούτε και να σας πνίγει. Μετά κόψτε την κλωστή.
- Πάρτε έναν κρίκο και ανοίξτε τον με την πένσα. Βάλτε τον κρίκο στο charm και μετά ξανακλείστε τον.
- Περάστε το charm στην κλωστή και μετά βάλτε τα κουμπώματα στις άκρες και το choker κολιέ σας είναι έτοιμο!
- Extra tip--> Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε ένα μόνο charm. Αν αισθάνεστε δημιουργικές, βάλτε όσα θέλετε, αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους! ;)




Το επόμενο DIY είναι ακόμα πιο εύκολο! Είναι ένας τρόπος να αντικαταστήσετε τους βαρετούς σελιδοδείκτες της αγοράς, αφού μπορείτε να τα κάνετε όπως εσείς θέλετε! Εκτός από τα σχολικά σας βιβλία αυτοί οι σελιδοδείκτες μπορούν βέβαια να μπουν και στο βιβλίο που διαβάζετε για το καλοκαίρι! ♥

Θα χρειαστείτε:
- χαρτόνι/χαρτόνια στο/α αγαπημένο/α σας χρώμα/χρώματα (με σχέδια ή χωρίς)
- μολύβι
- ψαλίδι
- κόλλα σε μορφή stick

Πώς να το φτιάξετε:
- Κάντε το παρακάτω σχέδιο με μολύβι στην ανάποδη πλευρά του χαρτονιού και κόψτε το. Σημείωση: Αυτήν την εικόνα την βρήκα στο ίντερνετ, δεν είναι δικιά μου


- Διπλώστε τα δύο τριγωνάκια με τη σειρά καλά καλά και μετά βάλτε κόλλα πάνω στο τρίγωνο 1 ώστε τα δύο τρίγωνα να κολλήσουν μεταξύ τους. Έτοιμος και ο σελιδοδείκτης!

- Extra tip: Από εκεί και πέρα μπορείτε να διακοσμήσετε τον σελιδοδείκτη όπως θέλετε! Είτε με αυτοκόλλητα, είτε με μαρκαδόρους, είτε και με άλλα μικρότερα χαρτονάκια! Δείτε μερικές εικόνες για να πάρετε ιδέες! Ο πρώτος σελιδοδείκτης είναι αυτός που έφτιαξα εγώ! Διάλεξα ένα πράσινο χαρτόνι με ροζ σχέδια, εσείς μπορείτε να διαλέξετε κάτι πιο δημιουργικό!





Αυτά από εμένα! Φιλάκια πολλά,
smileevelina00 ♥



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 σχόλια:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML