Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ombre νύχια!

Hi netgirls! Σήμερα θα σας δείξω πώς να κάνετε τα ombre νύχια! Δεν ξέρετε τι είναι; Είναι το καταπληκτικό εφέ νυχιών που το χρώμα σκουραίνει όσο φτάνει στην άκρη του νυχιου! Και αυτό γίνεται πολύ απλά! Έχω κάνει και βίντεάκι για να το καταλάβετε καλύτερα! :)

Θα χρειαστείτε:
- Τρία μανό (ένα ανοιχτόχρωμο, ένα μεσαίο και ένα σκούρο) πρέπει όμως τα χρώματα που επιλέγετε να μην έχουν μεγάλη διαφορά, δηλαδη άμα βάλετε λιλά και μετά πράσινο ίσως να μη φανεί ωραίο
- Ένα σφουγγαράκι (μπορείτε να κόψετε από ένα παλιό σας σφουγγάρι, ή να χρησιμοποιήσετε το σφουγγαράκι για μακιγιάζ)


Βήμα 1: Πρώτα βάψτε όλα τα νύχια με το ανοιχτόχρωμο μανό (πχ. κίτρινο ή γαλάζιο) και περιμένετε να στεγνώσουν καλά.

Βήμα 2: Τώρα πάρτε αρκετή ποσότητα από το μεσαίο μανό (πχ. πορτοκαλί ή μπλε λιγότερο ανοιχτόχρωμο) και κάντε μια χοντρή ρίγα στο σφουγγαράκι. Το ίδιο κάντε και με το σκούρο χρώμα (πχ. κόκκινο ή σκούρο μπλε)

Βήμα 3: Πάρτε το σφουγγαράκι και με απαλότητα βάψτε τα νύχια σας από τη μέση και κάτω έτσι ώστε να δημιουργηθεί το ombre εφέ. Αφήστε τα να στεγνώσουν και έτοιμα!

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το βίντεο το τράβηξα εγώ με το κινητό μου οπότε είχα ένα χέρι ελεύθερο για να σας δείξω τα ombre νύχια. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο χρησιμοποίησα σαν νύχι ένα καλά στερεωμένο χαρτονάκι.Οπότε τα χρώματα φαίνονται λίγο χειρότερα. Αλλά στα νύχια σας θα βγει κάτι σαν τα νύχια μου! Συγνώμη αν δεν είναι ωραίο το βίντεο!

Αυτό ήταν και το σημερινό μου άρθρο!
Φιλιά,
smileevelina00♥



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML