Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Καθαρό και οργανωμένο δωμάτιο!

Hello netgirls! Έχει μπει πια o Αύγουστος και μετά ανοίγουν τα σχολεία! Ωχχχ....

Λοιπόν, δεν νομίζετε ότι πρέπει να έχετε ένα καθαρό και οργανωμένο δωμάτιο πριν το χάος της σχολικής χρονιάς;

Στο σημερινό μου άρθρο θα σας δείξω πως να καθαρίσετε το δωμάτιο σας σε τέσσερα μέρη!

Προετοιμασία: Σίγουρα θα χρειαστείτε σκούπα, σφουγγαρίστρα, πανί, καθαριστικό για τα τζάμια, φτερό ξεσκονίσματος, σακούλες ή κουτιά. Επίσης ένα κασετόφωνο και τα αγαπημένα σας και τα πιο ζωηρά τραγούδια για να πείτε όχι στην κούραση και στη βαρεμάρα! Τέλος αν θέλετε καλέστε και μια φίλη σας να καθαρίσετε μαζί!

ΠΡΏΤΟ ΜΈΡΟΣ: Πάρτε όσες σακούλες/κουτιά θέλετε και βάλτε μέσα πράγματα που δεν θέλετε, άπλυτα ρούχα και σκουπίδια. Πχ. σε μια σακούλα άπλυτα ρούχα, σε άλλη τα σκουπίδια σε άλλη τα πράγματα που δεν θέλετε. Μετά βγάλτε τις σακούλες από το δωμάτιο. Ύστερα, μαζέψτε τα πεταμένα πράγματα στη θέση τους ώστε όλα να είναι τακτοποιημένα.

ΔΕΎΤΕΡΟ ΜΈΡΟΣ: Εδώ θα χρειαστείτε όλα τα καθαριστικά που ανέφερα στην προετοιμασία. Με το ξεσκονόπανο σκουπίστε όλα τα έπιπλα και τα πράγματά σας. Καθαρίστε επίσης και τα τζάμια, τους καθρέφτες, τα πράγματα που είναι κρεμασμένα στους τοίχους και τις γωνίες του δωματίου.

ΤΡΊΤΟ ΜΈΡΟΣ: Με την ηλεκτρική σκούπα σκουπίστε όλο το πάτωμα. Με ένα σκουπάκι η πάλι με τη σκούπα καθαρίστε και το κρεβάτι σας. Μετά το σκούπισμα φτιάξε το κρεβάτι σας: Ισιώστε το κάλυμμα του κρεβατιού, διπλώστε το σεντόνι και φτιάξτε τα μαξιλάρια.

ΤΈΤΑΡΤΟ ΜΈΡΟΣ: Αν έχετε χάλι στο δωμάτιό σας, παράλειψης αυτό το βήμα. Αυτό που μένει για ένα καθαρότατο δωμάτιο είναι ένα καλό σφουγγάρισμα. Και τέλος! Τώρα το δωμάτιό σας είναι έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά!

Ελπίζω να βοήθησα,
smileevelina00




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML