Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Δημιουργική Τετάρτη #4

Γεια σας netgirls! Σ' αυτή τη δημιουργική Τετάρτη θα σας πω δύο ιδέες ντεκόρ δωματίου! Και βέβαια είναι DIY!

DIY No1: ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

Χρειάζεστε: Μία θήκη CD (κατα προτίμηση από τις μεγάλες), Ένα CD που δεν χρειάζεστε, Χαρτόνι σε ότι χρώμα θέλετε, Ψαλίδι και Ισχυρή κόλλα!

Πώς φτιάχνεται: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματα ή τα καλλυντικά σας, αλλά σκέφτηκα κάτι πιο εύκολο και σίγουρα πιο οικονομικό! ^_^ Λοιπόν, πρώτα κόβετε με το ψαλίδι το χαρτόνι, στο ύψος που θέλετε τη θήκη. Ύστερα κάντε το χαρτόνι ένα ρολό βάζοντας κόλλα σε κάθε γύρα που κάνετε το χαρτόνι και βάλτε λίγο περισσότερη στην τελευταία γύρα. Μόλις στεγνώσει βάλτε κόλλα στο κάτω μέρος του κυλίνδρου που φτιάξατε και κολλήστε το στη μέση του CD. Όταν στεγνώσει κι αυτό, βάλτε κόλλα στο πάνω μέρος του κυλίνδρου και κολλήστε ανάποδα τη θήκη CD.

Έτοιμο! (εγώ έβαλα τα λιποζάν και τα λιπ γκλος μου στο πάνω μέρος και από κάτω έβαλα τις δύο μου σκιές!)



DIY No2: ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΕ ΚΟΛΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ!

Χρειάζεστε: Μια κορνίζα που δεν θέλετε, φωτογραφίες με εσάς-φίλες-φίλους-οικογένεια, φωτογραφίες με ωραία σκηνικά-σλόγκαν-σχέδια κ.ά., κόλλα, άσπρο χαρτόνι ή χαρτί, ψαλίδι, μολύβι, χάρακα και ότι άλλο διακοσμητικό θέλετε.

Πώς φτιάχνεται: Πρώτον, με τη βοήθεια του μολυβιού και του χάρακα βάλτε το χαρτόνι πάνω στην κορνίζα και σχεδιάστε το σχήμα της κορνίζας σε λίγο μικρότερο μέγεθος. Μετά κόψτε το. Αφού το κάνετε αυτό αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Κολλήστε τις φωτογραφίες σας, τις σχεδιασμένες φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε! Σας προτείνω κορδέλες, αυτοκόλλητα και πλαστικά μικροπράγματα! Βέβαια όλα αυτά πρέπει να έχουν μια αρμονία με τα χρώματα του δωματίου σας!

Έτοιμο! (δεν το έχω κάνει εγώ αλλά βρήκα ένα παρόμοιο στο ίντερνετ!)



Αυτή ήταν η σημερνη δημιουργική Τετάρτη!
Buh Byez!
smileevelina00♥







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML