Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σχολείο: Cool σχολικές ατζέντες!

Γεια σας κορίτσια! Πώς περάσατε σήμερα που άνοιξαν τα σχολεία; Κιόλας σας φώρτωσαν με ασκήσεις για το σπίτι και εργασίες!;

Έχω μία πρακτική λύση για να σημειώνετε: SOS, ασκήσεις για το σπίτι, τι σας είπαν να πάρετε για το επόμενο μάθημα, διαγωνίσματα και άλλα πολλά! Όχι το πρόχειρο ή πάνω στο σχολικό βιβλίο, αλλά μια σχολική ατζέντα και μάλιστα διακοσμημένη!

Αγοραστές σχολικές ατζέντες: Βέβαια υπάρχουν στα βιβλιοπωλία. Θα ζητήσετε σχολικό ημερολόγιο ή ατζέντα. Υπάρχουν οι μικρές και πιο οικονομικές ατζέντες αλλά υπάρχουν και σε μέγεθος τετραδίου και πιο βαριές. Εγώ έχω από τις μικρές γιατί έχω πολύ βαριά τσάντα και πιστέψτε με βολεύουν πολύ! Όλες οι ατζέντες έχουν ξεχωριστά ημερομηνίες και δεν θα περδεύετε τις ζωγραφιές στο πρόχειρο με τα SOS!

Αγοραστές σκέτες ατζέντες ή τετράδια με σκληρό εξώφυλλο:
Αλλά αν δεν σας αρέσουν τα χρώματα και οι τιμές των σχολικών ημερολογίων, αγοράστε μια σκέτη ατζέντα (προτείνω με άσπρο εξώφυλλο) και κολλήστε αυτοκόλλητα (ώρα να βγουν απ' το σκονισμένο κουτί!). Αυτή είναι μια ευκαιρία να δείξετε το προσωπικό σας στυλ! Επίσης μια εναλλακτική είναι να πάρετε χρωματιστά τετράδια (μην πάει το μυαλό σας σε πρόχειρο!) με σκληρό εξώφυλλο και πάνω πάνω να έχει χώρο να γράφετε ημερομηνία με μεγάλα γράμματα!

Εδώ δύο εικόνες με εξώφυλλα και μία για να δείτε πώς περίπου είναι μέσα! :)

                                          



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML