Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Άρθρο για chocoholics!

Γεια σας αγαπητές readers! Μήπως είστε chocoholics; Τι εννοώ με αυτό; Φυσικά αν είστε κολλημένες με τη σοκολάτα! Εγώ είμαι και δεν μπορώ πραγματικά χωρίς καθόλου σοκολάτα! Η αγαπημένη μου (σχεδόν μόνο αυτή τρώω) είναι η μαύρη σοκολάτα! Δεν τη βρίσκω καθόλου πικρή!

Όμως η σοκολάτα εκτός από γεύσιμη είναι και μια βόμβα θερμίδων! Εδώ έχω τον τρόπο να τρώτε σοκολάτα αλλά με μέτρο!

Πρώτα όμως πρέπει να αλλάξετε μυαλά! Με άλλα λόγια να σκεφτείτε τα αρνητικά της σοκολάτας! Δεν μπορεί κανείς να αποφύγει κάτι αν το βλέπει μόνο θετικά!

                                                       Μερικές Οδηγίες
  • Μια μικρή σοκολάτα την ημέρα είναι αρκετή! Ναι, τόσο! Αλλά σοκολάτα υπάρχει και σε λιγότερες θερμίδες και ποσότητα στα δημιτριακά και σε άλλες τροφές! 
  • Και το απόγευμα; Το απόγευμα δύο φρούτα εποχής είναι καλά για να σας γλυκάνουν.
  • Το βράδυ το σώμα μας δεν προλαβαίνει να κάψει πολλές θερμίδες οπότε πιείτε θρεπτικό γάλα και αν κάποιες μέρες δεν φάγατε πιο πριν δημιτριακά με σοκολάτα βάλτε μέσα σε ένα μπολ γάλα λίγα! :)
Όπως είπα και στην αρχή λατρεύω τη μαύρη σοκολάτα! Πολλοί λένε ότι είναι πικρή αλλά δεν είναι τόσο! Αντίθετα είναι πεντανόστιμη (προσωπική γνώμη), με λίγες θερμίδες και κάνει καλό στο δέρμα!

Αυτά από μένα readers μου! Θέλετε όμως να δείτε τι είδους chocoholic είστε; Τότε κάντε αυτό το δωρεάν τεστ-παιχνίδι στο παρακάτω λινκ!♥
  http://el.pog.com/games/the_chocoholics_quiz

                          smileevelina00♥                 



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML