Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Έχεις το λουκ! Vanessa Hudgens

Γεια σας και πάλι!Έχω πολύ καιρό να γράψω άρθρο " Έχεις το λουκ! " και επιστρέφω με μία ηθοποιό που ειχαμε λατρέψει όλες μας στο High school musical! Ναι, μιλάω για τη Vanessa Hudgens!

Το στυλ της είναι απλό και πολλές φορές boho. Προτιμήστε boho χρώματα. Δηλαδή μπορείτε να συνδυάσετε αρκετά χρώματα με καφέ, κρεμ, ανοιχτό γκρι κτλ!

Για το μακιγιάζ: Η Vanessa κυρίως τα μάτια της τα βάφει με τον τρόπο smokey eye. Πως να το πετύχετε; Βάλτε στη μέσα πλευρά του ματιού μια ανοιχτή απόχρωση ενός χρώματος ( π.χ. εκρού ) και πιο έξω μια σκουροτερη απόχρωση του ίδιου χρώματος. "Συνδέστε" τα δύο χρώματα με το δάχτυλό σας. Προσοχή όμως να μην πασαληφετειτε! Για τα χείλια έχουμε δει αρκετές φορές τη Vanessa με σκούρο κόκκινο κραγιόν.

Tip: Βάλτε και λίγο bronzer στο πρόσωπο σας για να δείχνετε λίγο πιο μαυρισμένες!

Μαλλιά: Τα μαλλιά της είναι τις πιο πολλές φορές σε ελαφριές μπούκλες. Αν θέλετε κάποιο χτένισμα τότε κάντε messy bun. Αφού πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά στριφογυρίστε τα μαλλιά σας, στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι ή λίγα τσιμπιδάκια.

Αυτά από μένα!
smileevelina00<3




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

6 σχόλια:

  1. Ωραία κοπέλα η Hudgens-είμαστε και συνονόματες! ;) Nice post! Ο κόστος πολύ πρακτικός και σχετικά εύκολος φαίνεται, θα τον δοκιμάσω! Το στιλ της πολύ όμορφο και συνάμα νεανικό, αν και το δικό μου είναι περισσότερο girly και casual! Όσο για το μακιγιάζ, θέλω ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να δοκιμάσω τα smokey eyes, αλλά δυστυχώς είμαι μικρή ακόμα! ='( Τέσπα, φιλιά!

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O κότσος είναι όντως πολύ ωραίος! Μπορείς αν θες να αφήσεις μία τούφα ελεύθερη, να την κάνεις πλεξούδα και να την γυρίσεις γύρω από τον κότσο για πιο girly look! Συμφωνώ απόλυτα με το smokey eye! :/ :p

      smileevelina00

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ! :D Σ'ευχαριστώ πολύ! :')

      smileevelina00

      Διαγραφή
    2. Opps, λάθος μου. ΕΧΕΙΣ ενα blog που θαυμάζω. Απροσεξία...

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα! Δεν πειράζει κι εγώ τώρα το πρόσεξα! ;ρ

      smileevelina00

      Διαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML