Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συνολάκια για την Καθαρά Δευτέρα! ♥

Γεια σας netgirls! Καλό μήνα!!! ♥  Έφτασε η άνοιξη αν και ο καιρός θυμίζει χειμώνα! :Ρ Λοιπόν, αύριο θα πετάξουμε τους χαρταετούς μας!Σίγουρα θα βγειτε έξω! Εγώ λοιπόν σας δίνω σε αυτό το άρθρο 3 ιδέες ντυσιμάτων για την Καθαρή Δευτέρα!


1ο συνολάκι: Το αγαπημένο μου! Είναι πολύ χαριστωμένο αλλά και άνετο! Τζιν πουκάμισο, floral κολάν ( μην ξεχνάμε ότι μπήκαμε στην άνοιξη! ), μποτάκια, φιογκάκι στα μαλλιά ( βέβαια! ) και αν θέλετε αξεσουάρ επιλέξτε μια αλυσίδα ταιριάζει πολύ μετο πουκάμισο. ♥



2ο συνολάκι: Το πιο απλό outfit, για μια πιο χαλαρή μέρα! Μπλούζα-τζιν-αθλητικα και τα ταιριαστά αξεσουάρ. Εδώ ταιριάζει πολύ το messy bun! 



3ο συνολάκι: Αν θέλετε να βάλετε σορτσάκι, θα πρέπει να βάλετε και καλσόν γιατί θα έχει αέρα!!! Μια λύση για να μην κρυώσετε είναι να βέλετε ένα καλσόν σε χρώμα του δέρματος και από πάνω άλλο ένα ΑΛΛΑ σας προτείνω ένα από τα παραπάνω! Είναι πολύ ξεχωριστά καλσόν γιατί από μακριά φαίνεται σαν να έχετε τατουάζ! Τέλος πάντων, αν βάλετε τέτοιο καλσόν, διαλέξτε πιο απλή μπλούζα και αξεσουάρ! ;)


Αυτά από μένα!! ♥
Να έχετε μια ευχάριστη Καθαρή Δευτέρα!
smileevelina00

ΥΓ: Μην ξεχάσετε να επισκευτείτε το λογαριασμό μου στο polyvore! ♥







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

6 σχόλια:

  1. Συγγνώμη που πήρα την ιδέα απλά τελευταία έχω ψηλοξεμείνει και το αρθρο αυτο ηταν υπεροχο!! Αν σε ενοχλησε να μου το πεις και να σας βαλω ως πηγη ιδεας. το βλογ σου οσο παει και γινεται ακομα πιο τελειο :) keep going:* <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη κι εγώ για την ψυχρότητα, αλλά είχα στενοχωρηθεί πολύ! Σ'ευχαριστώ πολύ που το κατάλαβες! ^_^ ♥ Κάνεις πολύ ωραία άρθρα από μόνη σου! ;)

      smileevelina00

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο και χρήσιμο άρθρο,ειδικά τώρα που η καθαρά Δευτέρα πλησιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML