Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μόδα: Summer συνολάκια ♥

Γεια σας αγαπητές netgirls! Μετά τις εξετάσεις και τα σχολεία το καλοκαίρι έχει μπει κανονικά! Λοιπόν κι εγώ σας έχω κάποια συνολάκια!♥

Μαγιό: Διαλέξτε ένα μαγιό που να πάει στο σωματότυπό σας. Όταν πάτε να αγοράσετε μαγιό πηγαίνετε με μία φίλη σας ή τη μητέρα σας να έχετε γνώμες. Επίσης, πριν διαλέξετε ρωτήστε μία υπάλληλο του μαγαζιού να σας προτείνει κάποια μαγιό. Εγώ προτείνω ροζ, γαλάζιο κτλ για ανοιχτές επιδερμίδες και κίτρινο, πορτοκαλί κτλ. για σκουρόχρωμες.


Φούστα: Ένα girly ρούχο για ραντεβού, σινεμά κ.ά. Μια τζιν αέρινη φούστα μπορεί να φορεθεί και σε μια πρωινή βόλτα με πέδιλα ή άνετες μπαλαρίνες και μια απλή μπλούζα. Φούστες με έντονα χρώματα ή πολλά σχέδια (λουλούδια κτλ.) ταιριάζουν με μονόχρωμες μπλούζες.


Φόρεμα: Τέλειο για καλοκαιρινά πάρτι. Συνοδεύστε το με αξεσουάρ όπως βραχιόλια-κρίκους, εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή ένα διακριτικό δαχυλίδι. Όμως μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ. Η υπερβολή είναι πραγματικά άσχημη. Καλύτερα να είστε λίγο πιο απλές παρά σαν να πηγαίνετε στο κόκκινο χαλί.

Παντελόνι-Κολάν: Αν φορέσετε παντελόνι ή κολάν, προτιμίστε την καλοκαιρινή τους edition, δηλαδή μέχρι το γόνατο. Είναι η εύκολη λύση και μπορεί να φορεθεί σε ψώνια στο σούπερ-μάρκετ, μέχρι και σε βραδινά πάρτι. Αρκεί να συνδυαστεί με τη σωστή μπλούζα και τα σωστά αξεσουάρ. Ένα καθημερινό συνολάκι είναι ένα κολάν, παντελόνι ή τζιν με μια μοδάτη μπλούζα με στάμπα και all-stars. Μην ξεχνάτε και τα χρωματιστά βραχιόλια σας! Σε μια καλή περίσταση, σε πάρτι ή σε οικογενειακές συναντήσεις, μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι, το κολάν ή το τζιν σας με μια πουκαμίσα, πέδιλα και ασημένια βραχιόλια!

Το σύνολο αυτό ολοκληρώνει η καλοκαιρινή διάθεση και το χαμόγελό σας, το πιο όμορφο αξεσουάρ!
                               


Επιστρέφω με καινούριο άρθρο!
Φιλάκια,
smileevelina00



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML