Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Μακιγιάζ, η γνώμη μου♥

Γεια σας κορίτσια! Τι πιστεύετε για το μακιγιάζ; Εγώ νομίζω...
  • ...ότι πρέπει να το φοράνε κορίτσια από μια ηλικία και μετά. Εντάξει, για τα κορίτσια μεχρι 11 χρονών ΔΕΝ ειναι να φοράνε μακιγιάζ. Και δεν θα δώσει ομορφιά και θα σας προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον. Για 12-14 χρονών επίσης, αλλά αν πιστεύετε ότι το χρειάζεστε πραγματικά τότε είναι για μέχρι μια διακρητική σκιά. Μετά από τα 14 μπορείτε να βάζετε αρκετό μακιγιάζ αν και τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες δεν είναι επείγον τις περισσότερες φορές.
  • ...ότι ομορφαίνει σε κάποιες περιπτώσεις όμως. Γι'αυτό όταν βάφεστε προσέξτε ποσότητες και χρώματα και αν θέλετε ζητήστε και μια γνώμη αν σας πάει αυτό το βάψιμο.
  • ...ότι βλάπτει. Λοιπόν σίγουρα θα ξέρετε πως ότι βάζετε στο δέρμα (και ιδιαίτερα στο πρόσωπο) αποροφάται. Εξάλου τι δουλειά θα έπιαναν οι ενυδατικές κρέμες και άλλα θεραπευτικά είδη; Προσέχετε τι βάζετε στο πρόσωπό σας γιατί πάει και στον οργανισμό σιγά σιγά. Και να ένας λόγος γιατί δεν πρέπει να παστώνετε τις μούρες σας(:ρ)
  • ...ότι δίνει αυτοπεπίθηση. Έτσι δεν νιώθετε με το μακιγιάζ, το καινούριο σας ρούχο κτλ; Ναι, η αλήθεια είναι ότι άμα φοράμε make-up νιώθουμε πιο όμορφες και τις περισσότερες φορές είμαστε. Αλλά πάντα με μέτρο εεε; Γιατί με την υπερβολή θα νιώθετε το ακριβώς αντίθετο.


Αυτά αγάπες! Τα λέμε στο επόμενο άρθρο μου!
smileevelina00♥




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML